W. Bor, Keurslager

Ook dit jaar hebben we een mooi barbecue assortiment. In deze brochure vindt u een selectie van onze barbecuepakketten. Heeft u andere wensen? Vraag het ons gerust, we denken graag met u mee! Informeer gerust naar de mogelijkheden zoals Live Cooking, hapjes & drankjes, bediening en desserts. Kortom, de gehele verzorging is bij ons mogelijk.

Barbecuepakketten

Barbecue ‘Basis All-in'

Een variatie van onderstaande vleessoorten, 5 stuks per persoon

  • Voorgegaard en huisgemaakte hamburger
  • Kipsaté
  • Gemarineerde speklap 
  • Barbecueworst 
  • Gekruid kipfiletlapje 
  • Gebraden drumstick 

Salades

  • Brabantse rundvleessalade
  • Aardappelsalade 

Brood en smeersels

  • Vers afgebakken wit en bruin stokbrood 
  • Huisgemaakte kruidenboter

Sauzen

  • Satésaus, knoflooksaus, cocktailsaus

Inclusief

  • Barbecue apparatuur inclusief gas 
  • Luxe plastic borden en bestekpochettes 
  • Schoonmaakkosten
  • Bezorgen en ophalen, gratis boven de € 275.00 en binnen de regio

€ 14,90 per persoon

Barbecue ‘Zomervoordeel’

Een variatie van onderstaande vleessoorten, 5 stuks per persoon

  • Malse biefstuk met een heerlijke marinade
  • Gekruide lendefilet 
  • Kipsaté 
  • Voorgegaard en huisgemaakte hamburger
  • Gemarineerde speklap 
  • Barbecueworst 
  • Kip shaslick
  • Variospies
  • Kruidige spareribs 

Salades en rauwkost

  • Brabantse rundvleessalade
  • Aardappelsalade verrijkt met appel, paprika en lente-ui 
  • Frisse rauwkostsalade
  • Vers fruitsalade

Brood en smeersels

  • Vers afgebakken wit en bruin stokbrood 
  • Huisgemaakte kruidenboter 

Sauzen

  • Satésaus, knoflooksaus, cocktailsaus

Inclusief

  • Barbecue apparatuur inclusief gas 
  • Luxe plastic borden en bestekpochettes 
  • Schoonmaakkosten
  • Bezorgen en ophalen, gratis boven de €275,00 en binnen de regio

€ 17,90 per persoon

Barbecuepakket OFYR 'Culinair'

Dit pakket is vanaf 25 personen mogelijk. 

Uitbreiding van het pakket is mogelijk voor een meerprijs. Denk hierbij aan vers fruit, stokbrood, smeersels, dessert. 

Voor de echte vleesliefhebber, grote stukken vlees

  • Malse entrecote
  • Varkenshaasmedaillons
  • Pampaschijf, pittige procureurrolladeschijf met gerookte spek en een pepermelange
  • Black Angus beefburger

Overige lekkernijen 

  • Aardappeltwister met courgette
  • Champignons, rode ui en grove stukken paprika
  • Focaccia belegd met pesto, zongedroogde tomaat, rauwe ham en mozzarella 

Sauzen

  • Smokey saus en champignonroomsaus

Inclusief

  • OFYR met hout
  • Borden en bestek
  • Schoonmaakkosten
  • Bezorgen en ophalen

€ 29,90 per persoon

Barbecue ‘Vegetarisch’

Van de vegetarische slager

  • Saté
  • Groenteburger
  • Variospies
  • Groentespies

Salades en rauwkost

  • Aardappelsalade
  • Frisse rauwkostsalade
  • Vers fruitsalade

Brood en smeersels

  • Vers afgebakken wit en bruin stokbrood 
  • Huisgemaakte kruidenboter 

€ 17,90 per persoon

Barbecue ‘Luxe All-in’

Een variatie van luxe vleessoorten, 5 stuks per persoon.

€ 21,90 per persoon

Een variatie van onderstaande vleessoorten, 5 stuks per persoon

  • Varkenshaassaté
  • Malse entrecote
  • Kipfilet brochette met courgette en rode ui
  • Baconburger 
  • Mega burger, 100% beefburger uit eigen slagerij
  • Raket, een grote gehaktspies omwikkeld met gerookte spek
  • Scampispies
  • Zalmschuitje met roomkaas en lente-ui
  • Pulled pork schuitje met smokey saus

Salades en rauwkost

  • Brabantse rundvleessalade
  • Pastasalade gevuld met kip, komkommer en paprika 
  • Frisse rauwkostsalade
  • Slamix verrijkt met komkommer, tomaat, ei en een zachte dressing
  • Meloenpartjes omwikkeld met rauwe ham

Brood met smeersels

  • Vers afgebakken wit en bruin stokbrood 
  • Oerbrood, vers uit eigen oven
  • Huisgemaakte kruidenboter 
  • Boerendip uit de Betuwe

Sauzen

  • Satésaus, knoflooksaus, cocktailsaus

Inclusief

  • Barbecue apparatuur inclusief gas 
  • Borden en bestek 
  • Schoonmaakkosten
  • Bezorgen en ophalen, gratis boven de €275,00 en binnen de regio

Barbecue pakket Glutenvrij

  • Malse biefstuk met een heerlijke marinade 
  • Kipsaté
  • Speklap gemarineerd
  • Kip shaslick
  • Lendefilet gekruid

Salades en rauwkost

  • Brabantse rundvleessalade
  • Frisse rauwkostsalade
  • Vers fruitsalade

Brood en smeersels

  • Glutenvrij brood
  • Huisgemaakte kruidenboter

€ 18,90 per persoon

Barbecue ‘Kinderpakket’

Stoplicht, barbecueworst, marshmallow spies, rundvleessalade, pistolet

€ 6,90 per persoon

Actiepakket

 

€ 13,90 per persoon

5 stuks vlees p.p. zelf samenstellen uit de soorten

  • Filet lapje gemarineerd
  • Varkenshaas saté
  • Kipsaté
  • Gemarineerde speklappen
  • BBQ worst
  • Braadworst
  • Biefstuk spies gemarineerd
  • Shaslick
  • Spare-ribs
  • Hamburger
  • Baconburger
  • Schouderkarbonade gekruid

Plus:

  • Huisgemaakte Brabantse rundvlees salade
  • Verse Rauwkost salades (gezond en lekker)
  • Wit stokbrood
  • Bruid stokbrood
  • Huisgemaakte Kruidenboter
  • Satésaus (kant en klaar)
  • Cocktailsaus
  • Knoflooksaus

Dit pakket is op basis van zelf afhalen in de winkel en is zonder borden, bestek en apparatuur.

Barbecuespecialiteiten

Barbecueën wordt pas echt een smulfeest met het complete assortiment van uw Keurslager. Voor ieders smaak is er genoeg te vinden. Hieronder vindt ziet u een overzicht van onze specialiteiten:

Salades

  • Rundvleessalade
  • Aardappelsalade
  • Pastasalade
  • Vers fruitsalade
  • Smulsalade
  • Rauwkostsalade

Vegetarisch assortiment

  • Groenteschijf
  • Vegetarische hamburger
  • Vegetarische shaslick
  • Vegetarische golfspies
  • Kartoffelsalade
  • Vers fruitsalade
  • Rauwkostsalade

Brood

  • Stokbrood wit
  • Stokbrood bruin
  • Focaccia
  • Vloerbroden
  • Diverse buitenlandse broodsoorten
  • Ciabatta

Glütenvrije / Halal barbecue

In overleg met onze medewerkers, kunnnen wij ook glütenvrije en halal barbecuepakketten voor u samenstellen

Losse barbecuspecialiteiten per stuk

  • Saté van de haas
  • Kipsaté
  • Hamburgers
  • Baconburgers
  • Gemarineerde speklappen
  • BBQ worst
  • Braadworst
  • Variospies
  • Gemarineerde kipfiletspiezen
  • Biefspiezen
  • Toscaanse biefspiezen
  • Baharatspiezen
  • Shaslick
  • Tropicalspies
  • Gemarineerde lamskoteletten-
  • Drumsticks
  • Raketten
  • Entrecote
  • Gemarineerde lendefilet
  • Gemarineerde schouderkarbonade
  • Fackelbröd spies
  • Diverse visspiezen
  • Thaise kipfiletspiezen
  • Spaanse kipfiletspiezen
  • Varkenshaas spiezen ‘de luxe’

Sauzen

  • Knoflooksaus
  • Piri pirisaus
  • Ravigottesaus
  • Smulsaus
  • Beenhamsaus
  • Shoarmasaus
  • Cocktailsaus
  • Satésaus

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Slow of snel?

Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!

BBQ Folder 2018

W. Bor, Keurslager

Swaenenstate 2A
4043KE Opheusden
0488441327
0488441724

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten