Over onze Keurslagerij

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

In 2000 nam Willem Bor de slagerij over. Hij sloot zich aan bij de Vereniging van Keurslagers, maakte de winkel aantrekkelijk voor een brede doelgroep van 'gemak zoekers tot de uitgebreide kookliefhebbers' en begon een cateringservice. Het is een winkel waar iedereen terecht kan. Maar het is bovenal een winkel waar je merkt dat ambacht en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan.

Lees hieronder meer over de historie van Keurslager Bor.

In 1928 openden Joachim Bor en zijn vrouw een slagerij aan de Kerklaan in Opheusden. In al die jaren dat de slagerij bestaat is er een hoop gebeurd, veranderd en verbeterd. Maar wat gelijk is gebleven is de smaak en kwaliteit van de producten van onze slagerij. Ook na al die jaren laten we u daar nog graag van genieten, we zien u graag in onze winkel aan de Swaenenstate 2a in Opheusden!

Een stukje geschiedenis

Joachim Bor opende in 1928 de slagerij aan de Kerklaan met slechts een hakblok, mes en wat klein gereedschap bij de hand. Het duurde tot na de Tweede Wereldoorlog voordat er een vitrine en koeling kwamen. De modernisering werd vervolgens voortgezet door Wim en Alie Bor. 

De toonbank en vitrine die Joachim Bor in de winkel liet zetten, was de eerste stap naar de modernisering van de slagerij. Het was de taak van Wim Bor om dit voort te zetten. Nadat hij en zijn vrouw Alie de winkel over hadden genomen, kwamen er tal van vernieuwingen. In 1977 groeide de slagerij uit zijn voegen en werd er verhuisd naar de Dalwagenseweg. Hier was genoeg ruimte om de slagerij om te toveren in een moderne slagerij met eigen worstmakerij.

Veranderingen

In het millenniumjaar was het de beurt aan Willem Bor om de slagerij over te nemen. Hij sloot zich aan bij de Vereniging van Keurslagers, maakte de winkel aantrekkelijk voor een brede doelgroep ‘van gemak zoekers tot de uitgebreide kookliefhebbers’ en begon een cateringservice. Het is een winkel waar iedereen terecht kan. Maar het is bovenal een winkel waar je merkt dat ambacht en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan.

W. Bor, Keurslager

Swaenenstate 2A
4043KE Opheusden
0488441327
0488441724

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 19:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten